Με στόχο μία όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία ο πυγμάχος του Ολυμπιακού Αλέξανδρος Τσανικίδης βρίσκεται στη Λευκορωσία

Με ξεκάθαρη επιδίωξη μία ακόμη διάκριση ο Αλέξανδρος Τσανικίδης βρίσκεται στην Λευκορωσία, όπου θα συμμετάσχει στο «The Liventsev Memorial Tournament».

Ο πυγμάχος του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 64 κιλών, με την κλήρωση της διοργάνωσης καθώς και την ζύγιση να πραγματοποιείται αύριο, Τρίτη 9 Οκτωβρίου.

Ο πρωταθλητής των Πειραιωτών συμμετέχει πάντα στα διεθνή τουρνουά και θέλει να πετύχει ακόμη μία σημαντική επιτυχία στον Ολυμπιακό.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24