Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον Κεστούτις Κεμζούρα και του έχει χρεωθεί το πως διαχειρίζεται κυρίως την ομάδα, κάτι που φέρνει στο μυαλό της ΚΑΕ και δεύτερες σκέψεις...

Οι «ερυθρόλευκοι» πάνε από ήττα σε ήττα με την τελευταία από την Φενέρμπαχτσέ να είναι και το κερασάκι στη τούρτα ώστε οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος να δουν λίγο με άλλο μάτι την έλευση νέου προπονητή στην ομάδα.

Πλέον ο Κεμζούρα έχει χάσει ένα τεράστιο μέρος από την εμπιστοσύνη που του έδειχναν και πλέον κάθε ώρα που περνάει είναι υπό δοκιμασία.

Η κακή διαχείρηση του ρόστερ σε συνδιασμό με τις αυτοκτονίες που έχει δείξει η ομάδα σε πολλά παιχνίδια είναι άτι που δείχνει ξεκάθαρα ότι κάτι δεν πάει καλά. Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι στις κακές εμφανίσεις και ήττα τις ομάδας δεν παραλείπτουμε να πούμε ότι παίκτες όπως ο Πολ που είναι από τα βασικά γρανάζια στην επίθεση εδώ και μέρες διανύουν μία περίοδο ντεφορμαρίσματος. Αυτό έχει να κάνει ίσως και με τα αποδυτήρια ότι ο Λιθουανός τεχνικός έχει χάσει τη μπάλα.

Πλέον στη γωνία παραμονεύει ο Μίλαν Τόμιτς που περιμένει μία κλήση για να καθίσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και να ανασυντάξει την ομάδα για την επόμενη μέρα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24