Ο επόμενος προορισμός του Κέβιν Πάντερ, φέρεται να είναι η Σερβία και ο Ερυθρός Αστέρας.

Τα αδέλφια μας φέρεται πως θα κάνουν χτύπημα να αποσπάσουν την υπογραφή του Κέβιν Πάντερ, σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας.

Σύμφωνα με την  “redstarbelgrade.rs”, οι δύο πλευρές έχουν ήδη δώσει τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι η αποδέσμευση του Αμερικανού σουτέρ από τον Ολυμπιακό.

Να θυμίσουμε πως σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα και ο Πάντερ αφήσει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού για τα ερυθρόλευκα του Αστέρα, στο Βελιγράδι θα βρει έναν παλιό του γνώριμο, τον προπονητή των Σέρβων, Ντράγκαν Σάκοτα, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην ΑΕΚ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24