Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε το δικό του σχόλιο για το διπλό που πήρε το Περιστέρι στην έδρα της Μπνέι Ερτζελία.

Ο Βασίλης Σπανούλης διανύει την πρώτη του χρονιά ως προπονητής και τα πάει εξαιρετικά με το Περιστέρι. Ο «Kill Bill» έκανε το δικό του σχόλιο για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του.

Διαβάστε όσα είπε:

«Παίξαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Προερχόμασταν από μια πολύ καλή εμφάνιση και μια μεγάλη νίκη σ’ ένα παιχνίδι που ήταν do or die για μας στο Ισραήλ και ήρθαμε εδώ για να δείξουμε ότι αυτό δεν ήταν μια ‘φωτοβολίδα’. Οτι πραγματικά δουλεύουμε καλά, ‘χτίζουμε’ πάνω σ’ αυτό και σήμερα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάναμε ίσως την πιο μεστή εμφάνιση για τη φετινή χρονιά αμυντικά και επιθετικά.

Όλα τα παιδιά, όποιος παίζει, όσο κι αν παίζει, πραγματικά δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Αρχίζει και ‘μπολιάζει’ μέσα τους η φιλοσοφία που θέλουμε να περάσουμε. Αρχίζουμε και γινόμαστε πραγματικά μια καλή ομάδα και στα αποδυτήρια και εκτός, μετά από τρεις-τέσσερις μήνες. Πρέπει να συνεχίσουμε ταπεινά τη σκληρή δουλειά που κάνουμε και να προχωρήσουμε με ταπεινότητα για όλο αυτό που έχουμε δημιουργήσει. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, τους εύχομαι τα καλύτερα».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24