Ο Σουντανί προέτρεψε τους Αλγερινούς να μείνουν σπίτι.

Ο Χιλάλ Σουντανί μίλησε στους συμπατριώτες του για όλες τος δύσκολες καταστάσεις που έχει φέρει ο κορονοϊός στην Ελλάδα. Μάλιστα προέτρεψε τους συμπατριώτες του να υπακούσουν σε όλα αυτά που τους λένε οι ειδικοί και να προφυλαχθούν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σουντανί.:

«Θέλω να πω δύο λόγια στους Αλγερινούς σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και θα πρέπει όλοι να έχουν στο μυαλό τους ότι πρέπει να αφήσουν στην άκρη τον εγωισμό.

Ο μοναδικός τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό είναι να εφαρμόσουμε τις οδηγίες των ειδικών και να παραμείνουμε σπίτι μας για δύο εβδομάδες. Μόνο αυτό δεν θα βλάψει κανέναν, αλλά θα βοηθήσει στην εξάλειψη του κορονοϊού.

Να είμαστε όλοι προσεκτικοί και να αποφεύγουμε τους πολυσύχναστους χώρους. Ο Θεός θα μας βοηθήσει να θεραπευτούν όλοι οι άρρωστοι», ανέφερε ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24