Πολλά σημαντικά ερωτήματα κατέβαλε η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, σχετικά με τις εταιρείες που εμπλέκονται στην υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης και τη ροή του χρήματος

Αναλυτικά όσα είπε η κα. Σουλούκου:

«Πως καταβάλλεις έναν φόρο ενώ δεν πρόκειται να δώσεις το σύνολο του τιμήματος; Η μετοχική αυτή δήλωση και εξέλιξη συμπίπτει χρονικά με την αγορά των εγκαταστάσεων από τη VIALAND, που είναι η άλλη υπόθεση. Η εταιρεία αυτή, η INSPORTS, είχε κεφάλαιο 40.000 ευρώ και έρχεται να αγοράσει με 150.000 ευρώ την Ξάνθη, που ούτε καν τα διαθέτει. Πως γίνεται αυτό. Η Ξάνθη είχε κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 1 εκατ. ευρώ ενώ τα ακίνητά της είχαν αξία πάνω από 5 εκατ. Ευρώ», τόνισε μεταξύ άλλων η κα. Σουλούκο, με τον κ. Τσιρωνά να έρχεται και να προσθέτει: «Τα Όργανα είναι υποχρεωμένα να επιβάλλουν τις ποινές. Το Πειθαρχικό Όργανο οφείλει να ακολουθήσει την έκθεση της ΕΕΑ και να επιβάλλει τις ποινές».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24