Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το αποψινό (20:00) ντέρμπι με την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου και το «Καραϊσκάκης» θα είναι ξανά «καμίνι».

Κατάμεστο θα είναι για μια ακόμα φορά στη φετινή σεζόν το «Γ. Καραϊσκάκης». Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε sold out για το αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ (20:00) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Καραπαπάς: «Δεν είστε ντόπερμαν, πεκινουά είστε»!
Καραπαπάς: «Δεν είστε ντόπερμαν, πεκινουά είστε»!

Ο κόσμος της ομάδας του μεγάλου λιμανιού «εξαφάνισε» τα διαθέσιμα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Ένωση και το φαληρικό γήπεδο θα είναι «καμίνι», με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να στηρίζουν έμπρακτα τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του.

Οι φίλοι του Θρύλου θα δημιουργήσουν για μια ακόμα φορά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Και θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την ομάδα στη νίκη. Που θα της δώσει πλεονέκτημα για την πρόκριση στον τελικό ενόψει της ρεβάνς.

Τάσος Σταματελόπουλος

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24