Ο αγώνας ξεκίνησε περίπου μία ώρα μετά το συμβάν και εξελίσσεται κανονικά.

Με ένα ατύχημα, ευτυχώς χωρίς σοβαρές συνέπειες. Ξεκίνησε το ράλι Ντακάρ. Το πειρστατικό συνέβη. Μερικές εκατοντάδες μέτρα μετά την εκκίνηση για την πρώτη ειδική διαδρομή του 46ου ιστορικού ράλι. Όταν ένα αυτοκίνητο κτύπησε έναν από τους θεατές που προσπαθούσαν να πάρουν θέση όσο πιό κοντά γίνεται στα οχήματα. Για να παρακολουθήσει καλύτερα τον αγώνα.

Ολα έγιναν στην εκκίνηση της ειδικής διαδρομής μεταξύ της Al-Ula και της Al Henakiyah στην Σαουδική Αραβία. Και όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, «το θύμα δέχθηκε την φροντίδα της ιατρικής υπηρεσίας και διακομίσθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο».

Ο αγώνας ξεκίνησε περίπου μία ώρα μετά το συμβάν και εξελίσσεται κανονικά.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24