Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σοφικίτης, στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Η παρουσία της Ακαδημίας Κολύμβησης του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών (Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’ & Β’), ολοκληρώθηκε. Ο Ολυμπιακός έλαβε μέρος στους αγώνες με συνολικά 31 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις.

Ο Βασίλης Σοφικίτης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στην ομάδα μου, τον Ολυμπιακό για όλη τη στήριξη που μου έδωσε αυτή τη χρονιά. Ήταν μια πολύ δύσκολη αλλά και όμορφη σεζόν καθώς ξεκινήσαμε το Δεκέμβρη μετά από δύσκολη περίοδο με την πανδημία. Καταφέραμε με τον προπονητή μου να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε τρεις πολύ καλές κούρσες στο «Ακρόπολις» καθώς και στην ΟΠΕΝ που είχαμε τις δυο σημαντικές επιδόσεις στα 400μ. μικτή και στα 200μ πρόσθιο. Βασικός στόχος αυτής της χρονιάς ήταν το Πανευρωπαϊκό όπου δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος δεδομένων των συνθηκών και η συνέχεια ήταν το πανελλήνιο πρωτάθλημα που είχαμε τις δυο χρυσές επιτυχίες στα ατομικά μου αγωνίσματα. Ήταν μια χρονιά πολύ ενθαρρυντική η οποία μας ανοίγει το δρόμο για να συνεχίσουμε για ένα καλύτερο μέλλον».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24