Σε μια αποκαλυπτική δήλωση στο Canal 11 της Πορτογαλίας, προχώρησε ο Ρουμπέν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός αποτελεί έναν από τους βασικότερους και πιο κομβικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν.

Σε δήλωση του στο canal 11 της Πορτογαλίας, αναφέρθηκε στα λάθη του, στη φυλακή, αλλά και στο νέο ξεκίνημα που έχει κάνει στη ζωή του.

Αναλυτικά η δήλωση του Πορτογάλου αμυντικού:

«Ήμουν στην κορυφή και έφτασα στον πάτο. Κέρδιζα 10 ευρώ και έφτασα να κερδίζω 100. Ένιωθα σούπερ σταρ και εκεί άρχισαν τα προβλήματα. Άρχισα να βγαίνω τα βράδια και έκανα πολλά λάθη. Ή θα σταματούσα ή η ζωή θα μου έδινε ένα μάθημα, κάτι που τελικά έγινε.

Τίποτα δεν είναι απίθανο στη ζωή και εγώ είμαι παράδειγμα γι΄αυτό. Ήμουν στην κορυφή και έφτασα στον πάτο για να ξανασηκωθώ».

Για τις δηλώσεις του Ζεσούς: «Το ακούς και σκέφτεσαι »είναι αλήθεια; Είμαι όντως ο παίκτης που λέει;». Και τελικά το πιστεύεις».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24