O ΘΡΥΛΟΣ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μπράντον Πόλ

Μπορεί ο Ολυμπιακός να αγωνιζόταν με τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα, όμως στο εξωτερικό φαίνεται ότι τα… νέα τρέχουν πιο γρήγορα αναφορικά με τους «στόχους» για την ενίσχυση της ομάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με το Sportando και τον δημοσιογράφο Emiliano Carchia, ο Μπράντον Πολ είναι σε σοβαρές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο παλιός γκαρντ της Αναντόλου Εφές, έπαιζε την προηγούμενη σεζόν στους Σπερς και είναι από τους παίκτες που έχει προταθεί, με τον Ολυμπιακό να συζητάει μαζί του χωρίς να είναι κάτι το προχωρημένο. Ουσιαστικά λοιπόν ο Ολυμπιακός δεν αρνείται το ενδιαφέρον για τον 27χρονο Πολ, χωρίς πάντως να επιβεβαιώνει ότι είναι κοντά στην απόκτησή του.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ένας παίκτης με χαρακτηριστικά που αναζητούν οι Ερυθρόλευκοι. Καλός και στις δύο πλευρές του παρκέ (επίθεση – άμυνα), με σκληράδα στη θέση του σούτινγκ γκαρντ, αξιόπιστο μακρινό σουτ, καλή ηλικία και χαρακτήρα νικητή.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24