Αυτά είπε ο Σπύρος Σαραντίτης, μετά τη νίκη μες στη Βούλα...

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε στο τάι μπρέικ (20-25, 30-28, 20-25, 25-23, 10-15) της Θέτιδας Βούλας εκτός έδρας σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σπύρος Σαραντίτης ανέφερε: «Σημασία έχει η νίκη. Το λέω από την αρχή της προετοιμασίας πως όλοι οι αγώνες θα είναι δύσκολοι. Οι ομάδες είναι πολύ ανταγωνιστικές και η Θέτιδα είναι πολύ καλή ομάδα και περίμενα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλες και είμαι χαρούμενος που προπονώ αυτό το σύνολο. Προσπαθούν όλες πάντα στο μάξιμουμ. Ομολογώ ότι είχα άγχος στο πρώτο μου παιχνίδι ως πρώτος προπονητής, περισσότερο απ’ότι περίμενα και θα έπρεπε. Η Στέλλα δεν είναι ακόμα 100% έτοιμη αλλά σύντομα θα επανέλθει».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24