Η Στεφανία Σάντα στις δηλώσεις της, μετά την επικράτηση, αλλά και πρόκριση που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί της Γλυφάδας για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το εισιτήριο για τον Βόλο και το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας (21-22/2) «σφράγισε» η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, την Τετάρτη (5/2) το βράδυ. Στον νοκ άουτ προημιτελικό στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας νίκησαν με 16-6 τον ΑΝΟ Γλυφάδας. Και έτσι προκρίθηκαν στην τελική φάση του θεσμού. Δηλώσεις για το ματς φυσικά, έκανε η Στεφανία Σάντα.

Με κορυφαίες τις Σάντα, Μυριοκεαλιτάκη και Αντριους, με τρία γκολ η καθεμία, τα κορίτσια του Θρύλου δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση από την ομάδα της Γλυφάδας. Αφού με εξαιρετική άμυνα, προηγήθηκαν με 7-0 και 15-5 και «πήραν» άνετα το ματς των «8» στον Πειραιά. Κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο θέση στο Final-4 του Κυπέλλου.

Γιαντράν Σπλιτ – Ολυμπιακός 11-12: Θρύλος στην Κροατία!
Γιαντράν Σπλιτ – Ολυμπιακός 11-12: Θρύλος στην Κροατία!

Να σημειωθεί, ότι η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη θα μάθει τον αντίπαλό της στον ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου στον Βόλο. Μέσα από την σημερινή (6/2, 13:00) κλήρωση στα γραφεία της ΚΟΕ.

Δείτε τα όσα είπε στις δηλώσεις της η Στεφανία Σάντα: 

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά είχαμε μπει αποφασισμένες να πάρουμε τη νίκη, για την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου. Μπήκαμε δυνατά και συγκεντρωμένα από την αρχή και με τις οδηγίες του προπονητή μας, καταφέραμε και δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, για αυτό και είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24