Σαν σήμερα το ΠΑΟ – Ολυμπιακός 0-2 το… 1997!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σαν σήμερα, το 1997, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με τελικό σκορ 2-0 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Σαν σήμερα, το 1997, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με τελικό σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου εκείνης της σεζόν.
Τα τέρματα των ερυθρόλευκων σε εκείνο το παιχνίδι πέτυχαν ο Γρηγόρης Γεωργάτος μόλις στο 7′ με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο Βασίλης Καραπιάλης στο 53′.
Αυτή ήταν μια ακόμη από τις πάμπολλες επικρατήσεις του Θρύλου απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό του τον οποίον οφείλει και προσπαθεί να κερδίζει όπου τον συναντήσει, χωρίς να του χαρίζεται ούτε στην έκταση που παίρνει το σκορ.
Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο άλλωστε πλέον το τριφύλλι θεωρείται αιώνιος πελάτης των Πειραιωτών και αυτή η παράδοση θα συνεχίσει να περνάει από γενιά σε γενιά, να ικανοποιεί τους ερυθρόλευκους και να βασανίζει τους πράσινους.