Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ ζήτησε συγνώμη από τον Μπενγκοετσέα για τη συμπεριφορά του εναντίον του στα τελευταία λεπτά του τελικού της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε της Ρεάλ Μαδρίτης με 3-2 στη Σεβίλλη, για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και κατέκτησε τη διοργάνωση. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, οι παίκτες της «Βασίλισσας» επιτέθηκαν φραστικά στον διαιτητή, ενώ ο Ρούντιγκερ του πέταξε μπουκάλι.

Ο Γερμανός δέχτηκε κόκκινη κάρτα και έγινε έξω φρενών και ήθελε να επιτεθεί σωματικά στον διαιτητή, αλλά οι συμπαίκτες του κατάφεραν να τον συγκρατήσουν.

Κάρλο Αντσελότι: «Μία ανάσα από…»
Κάρλο Αντσελότι: «Μία ανάσα από…»

Λίγες ώρες μετά το τέλος του ματς, ο Ρούντιγκερ απολογήθηκε στον ρέφερι, Μπενγκοετσέα, για τη συμπεριφορά του, ενώ ανέφερε ότι οι πράξεις του δεν μπορούν να δικαιολογηθούν.

«Δεν υπάρχει σίγουρα καμία δικαιολογία για την συμπεριφορά μου χθες βράδυ. Ζητάω συγγνώμη γι’ αυτό. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι από το δεύτερο ημίχρονο κι έπειτα – Μετά από 111 λεπτά, εγώ δεν ήμουν ικανός να βοηθήσω την ομάδα μου πια και πριν το σφύριγμα της λήξης έκανα ένα λάθος. Συγγνώμη και πάλι προς τον διαιτητή και όσους έχω απογοητεύσει χθες βράδυ».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24