Την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Rome Masters πήρε ο Θανάσης Κοκκινάκης, καθώς ο Χαούμε Μουνάρ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Rome Masters στην Ιταλία πήρε ο Θανάσης Κοκκινάκης, καθώς ο Χαούμε Μουνάρ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την αναμέτρηση μετά το 6ο game λόγω τραυματισμού.

Μέχρι τα πρώτα 34 αγωνιστικά λεπτά, ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός είχε το πάνω χέρι στο παιχνίδι, έχοντας σπάσει το service του αντιπάλου του από το εναρκτήριο game (1-0), και εν συνεχεία διατηρώντας τη διαφορά στα ίδια επίπεδα, μέχρι την οριστική διακοπή του αγώνα (4-2).

Αξίζει να αναφερθούμε επίσης, και στην τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δύο τενιστών, στο πλαίσιο του 1ου γύρου του Mutua Madrid Open, όταν μετά το τέλους του παιχνιδιού υπήρξε ένταση, λόγω του ότι νωρίτερα ο Κοκκινάκης είχε διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή για το box του αντιπάλου του.

Ο No104 του κόσμου, που για πρώτη φορά βρίσκεται στο κυρίως ταμπλό του ATP 1000 τουρνουά της Ρώμης, θα συναντήσει στον 2ο γύρο της διοργάνωσης τον Γιανίκ Σίνερ, διεκδικώντας την πρόκρισή του στους καλύτερους “32”.

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24