Τι γράφουν στην Πορτογαλία.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα για τον Ολυμπιακό, είναι του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν έμεινε ικανοποιημένη με τον νεαρό μέσο και γενικά θέλει να προχωρήσει σε πωλήσεις για να είναι άνετα οικονομικά.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της πορτογαλικής «Record», ο 21χρονος Έλληνας μέσος δεν θέλει να πάει στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα ο ίδιος, θέλει να πάει σε ένα πρωτάθλημα που να είναι πιο ανταγωνιστικό από το ελληνικό, ενώ δεν θέλει να πάει στον «αιώνιο» αντίπαλο του Παναθηναϊκού, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Το όνομά του έχει ακουστεί και για άλλες ομάδες, όπως η Νις και η Φέγενορντ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24