Χαρούμενος στον Ολυμπιακό δηλώνει ο Χασάν...

Χαρούμενος που ανήκει στον Ολυμπιακό, τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, δήλωσε ο Αχμέντ Χασάν μιλώντας στο δίκτυο «On Sport», πριν τα παιχνίδια της Αιγύπτου με την Σουαζιλάνδη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό και η προσαρμογή μου έως τώρα είναι πολύ καλή», δήλωσε σχετικά ο Αιγύπτιος επιθετικός του Θρύλου.

Για τον επόμενη αντίπαλο της Αιγύπτου: «Η Σουαζιλάνδη μπορεί να είναι θεωρητικά αδύναμος αντίπαλος, όμως πρέπει να τον σεβαστούμε και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι (για τα προκριματικά του κυπέλλου Εθνών Αφρικής)».

Ακολούθως, τόνισε: «Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν επιθετικό στην Εθνική και συνεχώς σκέφτομαι για το τι κάνω εγώ και για το τι πρέπει να αλλάξω. Είτε αγωνίζομαι εγώ στην κορυφή της επίθεσης είτε ο Μοχσέν, είναι μια επιλογή του προπονητή. Εγώ από τη μεριά μου κάνω ό,τι καλύτερο για να αποδείξω τις δυνατότητες μου».

https://youtu.be/upcROpL8UH0

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24