Ενα δυνατό φιλικό θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι στο «Γ. Καραϊσκάκης», πριν την έναρξη των επισήμων αγώνων ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα ιδιαίτερα δυνατό φιλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», πριν την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν, αλλά και στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Champions League.

Αυτό θα συμβεί στις 16 με 17 Ιουλίου, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με κάποιον αντίπαλο. Σαν σκέψη υπάρχει και το ενδεχόμενο να αγωνιστούν οι ερυθρόλευκοι με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πέρα από τα φιλικά που θα παίξει ο Ολυμπιακός στο εξωτερικό θέλει και ένα δυνατό παιχνίδι στον Ναό, λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων της νέας χρονιάς.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24