Πρωταθλήτριες Ελλάδος στην κατηγορία των Νέων Γυναικών αναδείχθηκαν τα κορίτσια της Ακαδημίας Ξιφασκίας του Ολυμπιακού.

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσαν την φετινή σεζόν τα κορίτσια της Ακαδημίας Ξιφασκίας του Ολυμπιακού, καθώς την Κυριακή (16/7) αναδείχθηκαν Πρωταθλήτριες Ελλάδος στην κατηγορία των Νέων Γυναικών.

Οι αθλήτριες του Γιώργου Τσουρούτα, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στις κατηγορίες των Γυναικών και των Νεανίδων, συμπλήρωσαν το κομμάτι του «παζλ» που έλειπε από τη φετινή τροπαιοθήκη του τμήματος, πετυχαίνοντας το απόλυτο «3 στα 3» στις μεγάλες ηλικιακές κατηγορίες. Μαριλλένα Γαζεπίδη, Χριστίνα Χουζούρη, Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου και Εβίτα Καβέλη αποτέλεσαν την «χρυσή» τετράδα για τον Ολυμπιακό, που επικράτησε στον μεγάλο τελικό επί της Ασπίδας με συνολικό σκορ 45-26, ενώ η Γαζεπίδη είχε ήδη κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό μία μέρα νωρίτερα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24