Ο Βασίλης Κικίλιας σαν υπουργός Πολιτικής Προστασίας έχει βρεθεί αρκετές φορές στο «μάτι του κυκλώνα» εξαιτίας των πυρκαγιών και των πλημμυρών στη χώρα.

Πλέον, ο Βασίλης Κικίλιας φαίνεται πως θα πάρει το «βελούδινο διαβατήριο» προς την… πολιτική εξορία.

Σύμφωνα με το newpost.gr, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, αν και δεν θα χρεωθεί απόλυτα τις πυρκαγιές του καλοκαιριού, μοιάζει να παίρνει την έξοδο μέσα από μια πολιτική «διαφυγή» – για να μη χρεωθεί και τις υπόλοιπες καταστροφές.

Θεωρείται θέμα χρόνου ο Κυριάκος Μητσοτάκης να τον απομακρύνει… διακριτικά από τη θέση του, αφού συνέβησαν τεράστιες καταστροφές με τον ίδιο στην Πολιτική Προστασία.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24