Τη γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της σε ελληνικά reality. Παρακολουθεί ποδόσφαιρο και έχει τις συμπάθειές της, αλλά αντιπαθεί τον Παναθηναϊκό!

Η πρώην παίκτρια του GNTM και του Love Island, Κατερίνα Βαγκάνσια, εμφανίστηκε σε live stream μαγειρικής του youtuber “Teosty”.

Η πρώην διαγωνιζόμενη των reality shows μίλησε και για ποδόσφαιρο, αποκαλύπτοντας ότι υποστηρίζει την Προοδευτική και τον Ολυμπιακό, αφού έχει μεγαλώσει στον Κορυδαλλό.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου… «τρελαίνει» ακολούθους και όχι μόνο!
Η Ασημίνα Ιγγλέζου… «τρελαίνει» ακολούθους και όχι μόνο!

Παράλληλα, τόνισε ότι τρέφει συμπάθεια στην ΑΕΚ, ωστόσο σιχαίνεται τον Παναθηναϊκό.

Η 27χρονη εργάζεται ως barwoman και μοντέλο. Κατάγεται από την Αθήνα, έχει 4 αδέρφια και ζει μόνη της από τα 17 της χρόνια. Όπως τόνισε, ο λόγος που συμμετείχε στο ριάλιτι σχέσεων ήταν επειδή το θεωρούσε μια κορυφαία επιλογή στην τρέχουσα φάση της ζωής της και ανυπομονούσε για νέες γνωριμίες.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: sportdog.gr

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24