Προετοιμασία της εθνικής εν όψει της αναμέτρησης με την Γεωργία

Με τον Αχιλλέα Πούγγουρα να καλείται αντί του τραυματία Κυριάκου Παπαδόπουλου συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τη Γεωργία, που θα διεξαχθεί στην πόλη Μπατούμι.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού θα αντικαταστήσει τον στόπερ του Ατρόμητου που έχει υποστεί θλάση. Η Εθνική ομάδα μετά τη σημαντική νίκη επί της Σουηδίας τον Σεπτέμβριο, θέλει τους τρεις βαθμούς, ώστε την προσεχή Δευτέρα να παίξει κόντρα στους Σουηδούς στη Σόλνα, στο ματς που θα έχει χαρακτήρα τελικού, για την κατάληψη της 2ης θέσης στον όμιλο.

Σε ό,τι αφορά τη Σούπερ Λιγκ 2 η ΑΕΛ δικαιώθηκε από το διαιτητικό δικαστήριο στην υπόθεση της αδειοδότησης εννέα ομάδων της κατηγορίας. Δεδομένης αυτής της εξέλιξης οι συγκεκριμένοι σύλλογοι, μπορεί να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, ωστόσο, δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες που απέκτησαν, αλλά μόνο όσους εμπίπτουν στους περιορισμούς των μη αδειοδοτημένων ομάδων. Δηλαδή, απεριόριστοι Έλληνες έως 25 ετών, 3 Έλληνες παίκτες άνω των 25 ετών και απεριόριστοι αλλοδαποί παίκτες έως 23 ετών.

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24