Όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης στο πλαίσιο του AegeanBall Festival μεταξύ άλλων για τον Σάσα Βεζένκοφ που δεν κατάφερε να δώσει το παρών.

Η Ερμούπολη φιλοξενεί και φέτος το Stoiximan AegeanBall Festival με την παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων και ο οικοδεσπότης Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Η αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ είναι γνωστή, ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά να δουν αυτόν τον κόσμο από κοντά… Βοηθάμε να γίνει ένα ωραίο event στο νησί με πολλούς σκοπούς, μπασκετικούς και κοινωνικούς… Δεν χρειάστηκε να πιέσω κάποιον να έλθει, γνωρίζουμε τα οφέλη αυτής της διοργάνωσης, είναι κοινωνικά και φιλανθρωπικά. Όσο μπορεί ο καθένας, βοηθάει. Το νησί περνάει ένα υπέροχο τριήμερο».

Ξανά μπλεξίματα για οικογενειακή βία για τον Κέντρικ Ναν
Ξανά μπλεξίματα για οικογενειακή βία για τον Κέντρικ Ναν

Όσον αφορά τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο τουρνουά όμως δεν κατάφερε να δώσει το παρών: «Εκεί που είναι ο Σάσα, είναι πάρα πολύ καλά. Είναι ευτυχισμένος. Ο Σάσα είναι καλός φίλος, πήρε μια δύσκολη απόφαση. Δύσκολη γιατί αγαπάει την ομάδα. Μπορεί να έχασε η ομάδα, όμως ένας Έλληνας παίκτης πήγε στο ΝΒΑ».

 

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24