Βάζει πλώρη για το 47ο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, με αφορμή την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ!

Απόψε ο Θρύλος θα αγωνιστεί με τον Ατρόμητο στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, για την σεζόν 2021-22. Ώρα Σούπερ Λιγκ 20:30, για τον Ολυμπιακό!

Με τον κόσμο ξανά  στο πλευρό του, ο Θρύλος είναι… άτρωτος. Μέσα στο ναό, με μόνο στόχο την νίκη, ο Ολυμπιακός στοχεύει την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου; του 47ου στην ένδοξη ιστορία του. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα και σκέψεις από την πλευρά του προπονητή Πέδρο Μαρτίνς, όμως ο Ολυμπιακός ξέρει να ανταπεξέρχεται στα δύσκολα και στον εκάστοτε αντίπαλο!!

Όπως είναι γνωστό, ο Ολυμπιακός είναι άλλο επίπεδο, το οποίο άλλοι δεν έχουν καν φανταστεί…Με όλους μας δίπλα του, σήμερα ο Θρύλος θα παίξει με δύναμη, πάθος και μεθοδικότητα, αποδεικνύοντας ποιος είναι!! Πάμε δυνατά για το 47ο !!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24