Ο Φίλιπ Πετρούσεφ ήρθε για να συμπληρώσει την 5άδα των ψηλών, αλλά να δώσει κυρίως βοήθειες στη θέση «4» εκεί που πραγματικά είναι μόνος του ο Άλεκ Πίτερς...

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ ήρθε στον Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε, αλλά σίγουρα χρειάζεται και μερικές μέρες για να μπει στο κλίμα της ομάδας. Όχι τόσο να δεί συστήματα, πως δουλεύει ο σύλλογος κτλ, αλλά να είναι ο ίδιος έτοιμος.

Να θυμίσουμε εδώ ότι έρχεται από το ΝΒΑ μη αγωνιζόμενος, τόσο με τους Φιλαδέλφεια, όσο και με τους Σακραμέντο. Σίγουρα θα χρειαστεί λοιπόν λίγο χρόνο ώστε να μπορεί να επιστρέψει και να βρει την κατάλληλη φυσική κατάσταση.

Παράλληλα όμως με το να είναι στο σύλλογο και να μην αγωνίζεται αυτές τις μέρες, βλέπει και μαθαίνει το τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Ο Σέρβος ο οποίος εκτός από το «4», αγωνίζεται και στο «5», δεν αναμένεται να αργήσει και πολύ να τον δούμε στο παρκέ.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τον επιβαρύνει με το καλημέρα. Κάνει υπομονή και όπως όλα δείχνουν αν όχι με την Μπάγερ, με τη Βαλένθια σίγουρα θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Πάντως συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παίξει και απέναντι στη Γερμανική ομάδα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24