Πωπω ένας Σιώπης: Κάντο όπως ο Σλούκας!
![Πωπω ένας Σιώπης: Κάντο όπως ο Σλούκας!](https://www.thrylos24.gr/wp-content/uploads/2022/09/ethn-1024x654.jpg)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Έλληνες διεθνείς, που ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους εν όψει του ματς με την Κύπρο για την 5η αγωνιστική του Nations League, δοκίμασαν τις ικανότητες τους στο μπάσκετ.
Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει αύριο (24/9, 21:45, Novasports Prime) την Κύπρο για την 5η αγωνιστική του Nations League, με τους Έλληνες διεθνείς να προετοιμάζονται τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να είναι έτοιμοι.
Η «γαλανόλευκη» ολοκλήρωσε την προετοιμασία της την Πέμπτη (24/9) και οι Έλληνες διεθνείς αποφάσισαν να χαλαρώσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Τι έκαναν λοιπόν; Μιας που βρίσκονταν στο ανοικτό γήπεδο της Καλλιθέας, είπαν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στο μπάσκετ.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο, όπου οι Έλληνες διεθνείς παίζουν μπάσκετ:
Ακολουθήστε στο
Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24