Περισσότεροι από 28.000 φίλοι του Ολυμπιακού έχουν εξασφαλίσει μια θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι της Τετάρτης (15/5, 20:00) απέναντι στην ΑΕΚ!

Όλα δείχνουν ότι οδεύουμε για sold out σε ένα ακόμη εφετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Φάληρο!

Παρά τη διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος, ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα και πως ακόμη συνεχίζεται εν μέσω ενός εξαντλητικού προγράμματος με διαδοχικούς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ξέρει ότι πρέπει να στηρίξει τον Ολυμπιακό στον τελευταίο φετινό εντός έδρας αγώνα, λίγες μέρες μάλιστα πριν από τον ιστορικό ευρωπαϊκό τελικό του Europa Conference League στην «Opap Arena»!

Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή στα δύο τελευταία παιχνίδια της Super League, προκειμένου να κατακτηθεί η ευρωπαϊκή έξοδος για την επόμενη σεζόν μέσα από τη διαδικασία του τρέχοντος πρωταθλήματος.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24