Σε δηλώσεις προχώρησε η Βάσω Πλευρίτου μετά το παιχνίδι με το ΝΟ Γλυφάδας.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 15-7 του ΝΟ Γλυφάδας και μπόρεσε να επεκτείνει το σερί του.

Μετά το παιχνίδι η παίκτρια του Ολυμπιακού η Βάσω Πλευρίτου προχώρησε σε δηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Θέλαμε να μπούμε πολύ συγκεντρωμένες από τη αρχή στο παιχνίδι, μιας και έχουμε αρκετές απώλειες, λόγω τραυματισμών. Το καταφέραμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και φτάσαμε στην τελική επικράτηση, χωρίς να δυσκολευτούμε».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24