Πιτό: «Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για τη Σάλτσμπουργκ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Από το «θα έστελνες το παιδί σου στις Ακαδημίες…» στο «γίνεται σωστή δουλειά στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού!» – Η ξεφτίλα του SDNA σε όλο της το μεγαλείο!
- ΠΑΕ Ολυμπιακός για Νέους: «Σας ευχαριστούμε και για αυτό το όμορφο ταξίδι!»
- Σάλτσμπουργκ Κ19 – Ολυμπιακός Κ19 1-0: Οι νέοι του Θρύλου αποκλείστηκαν σαν πρωταθλητές Ευρώπης!
Ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού, Ρομέν Πιτό, στη μεγαλύτερη πρόκληση της σεζόν. Τι είπε για Σάλτσμπουργκ, απουσίες και τη Νιόν.
Ο Γάλλος τεχνικός της Κ19 του Ολυμπιακού, Ρομέν Πιτό, μίλησε στο Mega για το μεγάλο ματς με την Σάλτσμπουργκ. Και έδειξε αισιόδοξος για την τελική του έκβαση.
«Είναι ένα ματς πολύ σημαντικό για να βρεθούμε και φέτος στην Νιον, για την Ακαδημία, για τον σύλλογο συνολικά. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα παλέψουμε για ότι καλύτερο μπορούμε για να φτάσουμε στον στόχο μας. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα» τόνισε αρχικά ο Πιτό και συνέχισε:
«Είναι αλήθεια πως έχουμε κάποιες απουσίες και τραυματισμούς όμως έχουμε προετοιμαστεί παρά πολύ καλά για να αντιμετωπίσουμε την Σάλτσμπουργκ, την έχουμε διαβάσει πολύ καλά, επομένως πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε και να έχουμε όλες τις πιθανότητες με το μέρος μας».
Όσο για το «κλειδί» του ματς; «Κυρίως είναι η ένταση με την οποία παίζει η Σάλτσμπουργκ, πρέπει να προσέξουμε πως θα αντιμετωπίσουμε αυτό το κομμάτι αλλά και η κατοχή που θα έχουμε και εμείς για να σταθούμε καλά απέναντι τους».