Δείτε όσα ανέφερε ο Ιταλός αμυντικός του Ολυμπιακού, Λορέντσο Πιρόλα, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Relevo.

Για τους πρώτους του μήνες στον Ολυμπιακό μίλησε ο Λορέντσο Πιρόλα, δίνοντας συνέντευξη στο ισπανικό Relevo.

Ο Ιταλός αμυντικός έκανε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του στους Πειραιώτες, εκφράζοντας την ικανοποίησή του γι’ αυτά που έχει καταφέρει σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, ενώ αναφέρθηκε επίσης στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τη ζωή στην Ελλάδα και τη… Formula 1!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν περίμενα να είμαι εδώ επτά μήνες σε αυτό το επίπεδο, τόσο ατομικά, όσο και συλλογικά. Έχω βρει διάρκεια και δεν ήταν εύκολο, γιατί μπήκα σε ένα γκρουπ που είχε ήδη δείξει την αξία του, κατακτώντας το Conference League.

Πέρυσι, οι συμπαίκτες μου νίκησαν τη Φενέρμπαχτσε, την Άστον Βίλα και τη Φιορεντίνα. Ήταν μία άξια επιτυχία στην Ευρώπη.

Τα playoffs στο πρωτάθλημα αυξάνουν τη δυσκολία. Αν το σκεφτείς, οι πιο δυνατές ομάδες παίζουν δύο φορές στην κανονική διάρκεια, δύο στο Κύπελλο και δύο στα playoffs.

Εδώ, παίζεις για να κατακτήσεις τίτλους, δεν αρκεί μία καλή πορεία, πρέπει να κατακτήσεις τρόπαια, αυτός είναι ο στόχος.

Ο Μεντιλίμπαρ είναι ένας αποφασιστικός προπονητής, πεπεισμένος για τις ιδέες του. Πρέπει να κάνεις ό,τι σου ζητάει, μα όταν αρχίσεις και τον ακολουθείς στα πάντα, σου δίνει αυτοπεποίθηση. Έγινα μέλος ενός γκρουπ που είχε αποδείξει την αξία του αλλά κατάφερα να ενσωματωθώ. Είναι άφοβος, βάζει τους πιτσιρικάδες, αυτούς που αξίζουν να παίξουν. Είναι πολύ καλός στο να δημιουργεί συνοχή ανάμεσά μας. Για την ακρίβεια, ακόμα κι αυτοί ποι δεν παίζουν τόσο, δεν παραπονιούνται.

Είμαι ένας φυσιολογικός τύπος, δεν βγαίνω, δεν πάω σε πάρτι, σκέφτομαι την οικογένειά μου, τα σκυλιά μου, την εξοχή, τη δουλειά μου. Κάνω ήσυχη ζωή. Βλέπω πολλή μπάλα, Ιταλία και Ισπανία. Ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόμα, επιλέγω τη ρεάλ, χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Λατρεύω τη Formula 1, για να το πω έτσι, αν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε ποδόσφαιρο και F1, θα διάλεγα το δεύτερο.Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, θα μου άρεσε να είμαι οδηγός. Το πάθος μου αυτό προέρχεται από τον πατέρα μου.

Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε τόσο χαρούμενοι στην Ελλάδα που για την ώρα δεν σκέφτομαι την επιστροφή στην Ιταλία. Αν τα αποτελέσματα έρχονται στο γήπεδο, μπορείς να απολαμβάνεις τη ζωή με μεγαλύτερη γαλήνη. Οι γονείς μου είναι κοντά, ήδη έχουν έρθει να με δούν να παίζω, στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Ήταν χαρούμενοι που ήρθαν, είναι ωραία εδώ, δεν έχει τόσο κρύο όπως στην Ιταλία».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24