Πιο παθιασμένος από ποτέ στις δηλώσεις του ο Πέτρος Κανδυλάς, ο οποίος μας έκανε να καταλάβουμε το τρομερό κλίμα στην ομάδα.

Και πως να κρύψει τον ενθουσιασμό του ο Πέτρος Κονδυλάς, από τη στιγμή που σήκωσε τρόπαιο στο πρώτο φετινό παιχνίδι της ομάδας. Το Σούπερ Καπ χάντμπολ βάφτηκε «ερυθρόλευκο» και ο Πέτρος μας τόνισε στις δηλώσεις του το πάθος που υπάρχει στην ομάδα.

Διαβάστε όσα είπε:

«Πρώτο παιχνίδι στη σεζόν, πρώτο τρόπαιο. Ξεκινήσαμε λίγο νευρικά. Ξέραμε από πριν ότι αντιμετωπίζαμε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, το είχε δείξει και πέρυσι. Περιμέναμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Λόγω της ποιότητας μας, στο τέλος ήμασταν πιο φρέσκοι, είχαμε καθαρό μυαλό, για αυτό και φτάσαμε δίκαια σε αυτή τη νίκη, που μας έδωσε το Super Cup.

Αυτή η ομάδα χτίστηκε για να έχει πάθος, είναι το σήμα κατατεθέν μας, η άμυνα και το πάθος που έχουμε. Σεβόμαστε την Πυλαία. Μόνο αν παίζουμε στο 100% σεβόμαστε τον αντίπαλο, αυτή είναι η άποψη μου».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24