Πέντε εκπροσωπήσεις θα έχει το τμήμα πυγμαχίας του Ολυμπιακού στο διεθνές τουρνουά που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη!

Με προορισμό τη Θεσσαλονίκη αναχωρούν πέντε αθλητές/τριες του τμήματος πυγμαχίας του Ολυμπιακού, την Τετάρτη (27/3) το πρωί.

Συγκεκριμένα, τρεις αθλητές και δύο αθλήτριες του Θρύλου θα συμμετάσχουν στο 3ο Διεθνές τουρνουά πυγμαχίας «ΕΥΠΑΤΩΡΙΑΔΑ», που θα διεξαχαθεί στο κλειστό γυμναστήριο Κορδελιού, με μοναδικόστόχο τη διάκριση.

Ο λόγος για τις «ερυθρόλευκες» Ειρήνη Καμπέρη (57kg) και Εβελίνα Μαυρομάτη (63kg) και τους «ερυθρόλευκους» Βασίλη Μακρυγιάννη (67kg), Αριστείδη Μπρούτα (71kg) και Αλέξανδρο Ποθάκο (75kg), οι οποίοι θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, το διάστημα 28-31/3 και θα αντιμετωπίσουν σπουδαίους πυγμάχους από όλο τον κόσμο!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24