Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έγραψε για πρώτη φορά για τη μεταγραφή του στον Θρύλο και ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν για πρώτη φορά σήμερα στην αποστολή του Ολυμπιακού και έκανε κανονικά προθέρμανση στο «Καραϊσκάκη», με τον κόσμο της ομάδας να τον χειροκροτεί.

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας, με ποστάρισμα του στα social media, δήλωσε χαρούμενος που επέλεξε να αγωνιστεί σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός.

Δείτε την ανάρτησή του:

«ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ! Είμαι Πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου να έρθω σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο και θα προσπαθήσω να τον τιμήσω στο μέγιστο ..!! Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού που με αγκάλιασε. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο ,δουλειά και μόνο δουλειά για να καταφέρουμε να πετύχουμε τα μέγιστα …Τιμή μου».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24