Ο Κάρλο Παρίζι στις δηλώσεις του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης επί του ΑΟ Θήρας.

Ολυμπιακός: Δύο εβδομάδες μετά τη νίκη (3-1) επί του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Ρέντη, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών των «ερυθρόλευκων» επιστρέφει στη δράση.

Το Σάββατο (19/3) στις 19:00, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη, για την 25η «στροφή» της Volley League, με στόχο το «διπλό».

Κόντρα στην ομάδα της Σαντορίνης, τα κορίτσια του Θρύλου, που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, με επτά διαδοχικές «καθαρές» νίκες, θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και να πανηγυρίσουν ένα σημαντικό εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα, στο δρόμο για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Volley League.

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή μας, Κάρλο Παρίζι: 

«Το Σάββατο, έχουμε ένα δυνατό ματς με τη Σαντορίνη. Νομίζω, ότι αυτή η ομάδα αξίζει μια καλύτερη θέση στη βαθμολογία, γιατί παίζει καλό βόλεϊ. Ερχόμαστε από μια καλή στιγμή, από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και θέλουμε να επιβεβαιώσουμε αυτό που κάναμε στο ντέρμπι με άλλη μία καλή εμφάνιση».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24