Κατακεραύνωσε την Αρετή ο παππούς του Mad Clip λέγοντας πως «διασκέδαζε με σαμπάνιες τρεις μήνες μετά τον θάνατό του».

Για ακόμη μια φορά ξέσπασε ο παππούς του αδικοχαμένου Mad Clip, τρεις μήνες μετά τον θάνατο του τράπερ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφο του τράπερ  και στο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, με την κοπέλα να διασκεδάζει, να χορεύει και να πίνει σαμπάνιες, πιθανότατα για τη γιορτή της, την 1η Δεκεμβρίου.

Μεταξύ άλλων είπε, πως «εκείνος την αγαπούσε κι αυτή τον πρόδωσε. Γιατί να μη γλεντήσει; Λεφτά έχει από του Παναγιώτη. Τα λεφτά δεν φανήκανε πουθενά. Η Αρετή είχε το ταμείο μαζί με τον Παναγιώτη. Ο γιος μου παραιτήθηκε από όλα. Τα 8.400 ευρώ που είναι στο Ταμείο Παρακαταθηκών, θα τα πάρει η μάνα με την κόρη. Πρέπει να είχε το λιγότερα 350.000 ευρώ»!

Όπως συμπλήρωσε, «στις 10 Νοεμβρίου πήγε στα γενέθλια μίας κοπέλας και διασκέδαζε και χόρευε. Η Αρετή έκανε την δουλειά της. Και στα 40 (σημ: στο μνημόσυνο του Mad Clip), ήρθε με κάτι συνολάκια, μαζί με την αδερφή της, λες και πήγαν στα μπουζούκια!».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24