Ο Βύρων Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του, μετά τη νίκη του Θρύλου επί της Πυλαίας.

Δύο ακόμα βαθμούς στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Στο πρώτο εντός έδρας ματς για τη νέα σεζόν, στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης (κεκλεισμένων των θυρών), οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν με 28-25 της Πυλαίας, για την 3η αγωνιστική της Handball Premier.

Ο Θρύλος είχε τον έλεγχο του ματς, είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος και με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο έφτασε και στο +6 επί των φιλοξενούμενων, συνέχισε νικηφόρα την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα!

Δείτε τα όσα είπε ο Βύρων Παπαδόπουλος: 

«Η Πυλαία είναι μια στρωμένη ομάδα, στιβαρή ομάδα, το δείχνει, ένα αξιόμαχο σύνολο και τους εύχομαι καλή συνέχεια. Πήραμε αυτό που θέλαμε, τους δυο πόντους και πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, όπως όταν χάσαμε για 7-8 λεπτά τη διαφορά που κερδίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά νομίζω είμαστε καλά και συνεχίζουμε».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24