Ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές του, που θα εκτίσουν την τιμωρία τους.

Ο Πανσερραϊκός αποφάσισε στο ματς με τον Ολυμπιακό (16/2, 17:00) να εκτίσουν την ποινή τους λόγω συμπλήρωσης του ορίου καρτών οι Λιάσος (χαφ), Μπέργκστρομ (στόπερ). Φαρές (μπακ), Γκουγκεσασβίλι (τερματοφύλακας) και Σαλαζάρ (εξτρέμ).

Σε αυτούς το πιθανότερο είναι να προστεθεί και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Μπετανκόρ. Αφού ανήκει πλέον στον Θρύλο. Χάνοντας έτσι και το δεύτερο φετινό ματς, αφού στον α’ γύρο είχε δηλωθεί να εκτίσει τιμωρία.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24