Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προσπαθήσει για την υπέρβαση.

Στην Ιταλία ενόψει του επαναληπτικού με τη Μόντενα, βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Ιταλική ομάδα την Πέμπτη (19/12), στις 21:30 στη ρεβάνς των «32» του Cev Cup και μετά την ήττα στις λεπτομέρειες του τάι μπρέικ στο πρώτο ματς στο Ρέντη, είναι έτοιμοι να παλέψουν για την γνωρίζοντας το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης. 

Για να προκριθεί ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1, ενώ αν ο αγώνας λήξει 3-2 υπερ των Πειραιωτών, η πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24