Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί το καλύτερό του επιθετικό για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τον Φώτη Ιωαννίδη.

Δίχως τον Φώτη Ιωαννίδη θα υποδεχτεί αύριο (04/02, 21:00) ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι των «αιωνίων» για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Φατίχ Τερίμ.

Πέραν τούτου, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, δεν ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το αγώνα κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Άλλωστε, ο Τούρκος τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Σπόραρ, Βέρμπιτς, Βαγιαννίδη, των οποίων η συμμετοχή παραμένει αμφίβολη.

Ο παίκτης δεν είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί και οι «πράσινοι» δεν ήθελαν να ρισκάρουν τη συμμετοχή του στο ματς υπό τον φόβο να υπάρξει υποτροπή στον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός λίστας.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24