Ο Βραζιλιάνος στράικερ του Θρύλου, Τικίνιο Σοάρες, πέτυχε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση επί του Παναιτωλικού, αρκετά νωρίς. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο δημιουργός Ρόνι Λόπες, ο οποίος έκανε την πρώτη του ασίστ με τα «ερυθρόλευκα», βρήκε τον Τικίνιο Σοάρες.

Με τον Βραζιλιάνο να κάνει κεφαλιά, η οποία νίκησε τον Μελίσσα και έγραψε το 0-1 στην αναμέτρηση.

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24