Ο Άλεν Παγένκ έκανε το δικό του σχόλιο για την ήττα με 3-2 από τον ΠΑΟ, αλλά και τον ένα βαθμό που πήρε η ομάδα.

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Άλεν Παγένκ μετά την ήττα του Ολυμπιακού με ανατροπή από τον Παναθηναϊκό με σκορ 3-2. Ο ίδιος, δεν μπόρεσε να εξηγήσει τον λόγο που η ομάδα έχασε και τόνισε πως κοιτάζουμε πλέον τα επόμενα ματς.

Διαβάστε όσα είπε:

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς, το περιμέναμε. Στα δύο πρώτα σετ, τους πιέσαμε πολύ και είχαμε καλή εικόνα στο ματς. Μετά δεν ξέρω… Ίσως άρχισαν να παίζουν καλύτερα. Η δική μας απόδοση έπεσε λίγο. Έτσι, ηττηθήκαμε με 3-2 σετ. Στο τέλος, όμως, κερδίσαμε έναν βαθμό.

Υπό αυτό το πρίσμα, αυτό είναι ως ένα σημείο θετικό, καθώς είναι ακόμα η αρχή της σεζόν. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24