Σημαντική η αναμέτρηση του Σαββάτου για τις ερυθρόλευκες καθώς κυνηγάν ένα ιστορικό ρεκόρ.

Μετά το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Eurocup γυναικών, η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις με σκοπό την συνέχεια του αήττητου σερί.

Μάλιστα οι παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη θέλουν την νίκη για να φτάσουν τις 111 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, ένα ιστορικό ρεκόρ της γυναικείας ομάδας του Κονέκτικατ, τις Χάσκις, που σταμάτησαν στον εν λόγω αριθμό νικών στο NCAA.

Το παιχνίδι είναι το Σάββατο στις 25/1  στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου με αντίπαλο τον Κρόνο.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24