«Με συγκέντρωση κόντρα στον Ηλυσιακό», δήλωσε μεταξύ άλλων η κεντρική του Θρύλου, Τζίνα Λαμπρούση.

Για την όγδοη αγωνιστική της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Volley League, το Σάββατο, κόντρα στον Ηλυσιακό εκτός έδρας, μίλησε η Τζίνα Λαμπρούση.

Η κεντρική του Θρύλου τόνισε χαρακτηριστικά: «Μετά τους αγώνες με Πανναξιακό και Κόρινθο, βρισκόμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος και εκεί θέλουμε να παραμείνουμε. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο σερί των νικών που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια, παίρνοντας μια ακόμα καθαρή νίκη. Ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα που ανέβηκε από την Pre league και εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, όπως σε κάθε αγώνα».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24