Οι Σλούκας, Πίτερς και Πάπας θα απουσιάσουν από τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Λαύριο.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις του και συγκεκριμένα για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Στόχος η διατήρηση των κεκτημένων στην χώρα. Αντιμετωπίζει νωρίς το απόγευμα το Λαύριο εκτός έδρας.

Στην αναμέτρηση θα αγωνιστεί, όπως έγινε γνωστό, δίχως τους Πίτερς, Σλούκα, αλλά και Τζόρτζ Πάπας. Θα πρέπει οι συμπαίκτες τους, να καλύψουν επάξια τα κενά αυτά.

Στη βαθμολογία ο Θρύλος παραμένει πρώτος και καλύτερος, έχοντας πίσω του τον αιώνιο εχθρό, Παναθηναϊκό. Ο μεγάλος στόχος λοιπόν είναι να διατηρηθεί το προβάδισμα και η πρώτη θέση, ώστε να υπάρχει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει τελικών.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24