Η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζεται, εν όψει της νέας απαιτητικής σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη και περιλαμβάνει μια σειρά φιλικών αγώνων. 

Η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζεται, εν όψει της νέας απαιτητικής σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη και περιλαμβάνει μια σειρά φιλικών αγώνων.

Οι “ερυθρόλευκες” θα δώσουν 5 φιλικά προετοιμασίας τον Σεπτέμβριο, λίγο πριν την προκριματική φάση του CEV Champions League και τις αναμετρήσεις με την Αστερίξ (21/9, στις 19:00 στο Ρέντη, το πρώτο ματς και 28/9, στο Βέλγιο το δεύτερο).

Στις δύο πρώτες φιλικές αναμετρήσεις του ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Λαμία και τον Πορφύρα στο Ρέντη, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, η ομάδα θα ταξιδέψει στην Τουρκία για μια σειρά δυνατών φιλικών αναμετρήσεων με την Τurkish Airlines, την Vakifbank και την Γαλατάσαραϊ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα φιλικών : 

08/09 Ολυμπιακός – Λαμία
11/09 Ολυμπιακός – Πορφύρας
14/09 Turkish Airlines – Ολυμπιακός
15/09 Vakifbank – Ολυμπιακός
16/09 Galatasaray – Ολυμπιακός

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24