Ο Ισπανός προπονητής των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ, ποντάρει πολλά στη νέα γενιά και συγκεκριμένα στον Αλέξανδρο Καλογερόπουλο.

Ο Ολυμπιακός, πέραν των ποιοτικών ποδοσφαιριστών με τεράστια αξία και πλούσιο βιογραφικό, έχει στις τάξεις του και αρκετούς ταλαντούχους νεαρούς αθλητές. Στις Ακαδημίες, αλλά και την β’ ομάδα, παίρνουν ευκαιρίες αρκετοί νεαροί, οι οποίοι έχουν ως στόχο να διακριθούν. Αλλά κι ο σύλλογος θέλει να τους αναδείξει.

Ένα ταλέντο που έχει προσεγγίσει αρκετά βλέμματα στο Ρέντη, με πρώτο εκείνο του Μίτσελ είναι ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος.

Ο νεαρός αμυντικός διακρίνεται για το ήθος και το ταλέντο του. Έχει τεράστια προοπτική και περιθώριο εξέλιξης. Σίγουρα το επόμενο διάστημα θα τον δούμε να παίρνει ευκαιρίες στο κορυφαίο επίπεδο με την πρώτη ομάδα.

Ο Μίτσελ θα προβιβάσει στην πρώτη ομάδα τον νεαρό από τον Ολυμπιακό Β’. Τον συμπεριλαμβάνει άλλωστε στη λίστα Β’ για το ματς με την Καραμπάγκ, το βράδυ της Πέμπτης.

Έχει μετρήσει 3 συμμετοχές με την ομάδα μας, σε ηλικία 16 ετών, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον εμπιστεύεται. Είχε δείξει πως χρειαζόταν χρόνο και δουλειά. Πλέον, ο Μίτσελ όποτε οι συνθήκες το επιτρέψουν θα δώσει φανέλα στον νεαρό.

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24