Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού βρίσκεται στη Βουλγαρία για την προετοιμασία, ακολουθώντας το αρχικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Ο Ολυμπιακός, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, βρίσκεται στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στο Πράβετς, για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Αμερικανός σέντερ της ομάδας μας, Χασάν Μάρτιν, ο οποίος ήταν… αρνητικός πρωταγωνιστής τις τελευταίες ημέρες. Ο λόγος ήταν διότι απέκρυψε μια δεύτερη επέμβαση που έκανε, από τους ανθρώπους του Θρύλου.

Ο ίδιος εξήγησε το τι σκέφτηκε, παραδέχτηκε το λάθος του αλλά πλέον συνεχίζει να δουλεύει σκληρά. Άλλωστε, αυτό έχει σημασία. Η πλευρά του Ολυμπιακού του επέβαλλε ένα πρόστιμο και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.

Ο Αμερικανός ψηλός αισθάνεται κάθε μέρα και καλύτερα. Συμμετέχει στο αρχικό μέρος των προπονήσεων του Θρύλου, κι στη συνέχεια κάνει δικό του ατομικό πρόγραμμα.

Ο ίδιος βγάζει αρκετή διάθεση, ενώ δεν αποκλείεται να μπει σε πιο έντονους ρυθμούς εντός της βδομάδας, περιλαμβάνοντας και ασκήσεις επαφής.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24