Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ήταν καταπληκτικός στην νίκη του Ολυμπιακού Β' κόντρα στο Παγκράτι, όπου έκανε double double.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης δείχνει γιατί το μέλλον είναι όλο δικό του. Ακόμα μία φορά έκανε μία εκπληκτική εμφάνιση, αυτή τη φορά κόντρα στο Παγκράτι. Ο νεαρός γκαρντ του Θρύλου, ο οποίος με την έναρξη της νέας σεζόν θα δοθεί δανεικός σε ομάδα της Α1 πέτυχε double double.

Τι έκανε; Και τι δεν έκανε να λέτε. Σε 23:22’’ συμμετοχής ο Νικολαΐδης σημείωσε 13 πόντους με 5/5 βολές, 1/3 δίποντα και 2/3 τρίποντα και μοίρασε και 12 ασίστ! Τέλος, μάζεψε 4 ριμπάουντ, έκανε 3 κλεψίματα και είχε μόλις 1 λάθος και 28 αξιολόγηση.

Φοβερός ο νεαρός με το μέλλον να είναι δικό του…

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24