Έτοιμοι οι «ερυθρόλευκοι» για τη σημερινή αναμέτρηση για τη Σούπερ Λιγκ 2 με αντίπαλο τον ΠΑΟ Ρουφ στην Καλλιθέα.

Απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ θα βρεθεί ο Ολυμπιακός Β’ σήμερα (12/12, 14:45) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Ελ Πάσο».

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την Κυριακή την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Δευτέρας, με τον τεχνικό της ομάδας του Πειραιά, Γιάννη Οκκά, να συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του συνολικά 21 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι:

Αποστολόπουλος, Αλίγιαγκιτς, Αργυρίου, Μπα, Χρυσόπουλος, Κωστή, Νταμπό, Ιμπαγάσα, Κατσουλίδης, Κεραμίδας, Κουτσίδης, Λιάτσος, Μαρίνος, Μαυρουδής, Νίκας, Παπαδούδης, Στουρνάρας, Συρμής, Τσέλιος, Βλαχομήτρος, Βοΐλης.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24